Kraamhokjes voerbakjes

Om zo snel mogelijk het eten te stimuleren maar ook nog mogelijkheid hebben om het voer zo vers mogelijk te houden bij de biggen is de reden dat biggenvoerbakjes belangrijk zijn in een kraamhok. Wij bieden u hierin verschillende opties afhankelijk van de omgeving in de stal, vloer en speen leeftijd.


Wanneer er roosters liggen in het kraamhok is de Clip voederbak waarschijnlijk de beste optie; met een speciale haak bevestigt u deze makkelijk tussen de roosters. Makkelijk om in en uit het kraamhok te halen. De trogverdelers in het bakje zorgen voor zo min mogelijk verspilling. Wij bieden u een complete plastic of RVS voederbakje aan.  

Het ronde voerbakje is een optie wanneer er geen roosters beschikbaar zijn, het voerbakje is hol en kan gevuld worden met zand voor stabiliteit. Er is ook een morsrand geïntegreerd.   

De K 250 droogvoerbak De droogvoerautomaten uit de K-serie is geschikt voor alle soorten biggenvoer. De voerbak is speciaal geconstrueerd voor dieren van 5 tot 15 kg. Door de lage trog leren de jonge dieren gemakkelijk eten. In combinatie met de Tecoline Duo-drinker is een automaat uit de K-serie de ideale oplossing voor het kraamstal. Alle automaten uit de K-serie zijn ook in compleet RVS verkrijgbaar.  

De Tecoline brijtrog
Dit type brijtrog voor biggen is geheel van RVS vervaardigd en in elke lengte leverbaar. De trog is hierdoor geschikt voor elk type hok. De brijtrog voor biggen wordt gemakkelijk bevestigd op een rooster. De voerbak is overal inzetbaar en gemakkelijk te reinigen.    
   

 
       
  © Tecopor BV, 2012
Tecopor BV is ingeschreven
bij de Kamer van Koophandel
Nederland onder
nummer 09133458
Ons aanbod
Kraamstal boxen
Dekstal boxen
Wachtstal boxen
Vloersystemen
Biggenroosters
Hokafscheiding
Voerstation
Biggen voerbakken
Zeugvoedering
Vleesvarkensvoerbakken
Kraamhok voerbakjes
Drinknippels/steunen
Drinkbakken
Voersystemen
Klimaatregelaars/verwarming
Ventilatiesystemen
Deuren
Algemene Voorwaarden
Vacatures
Beurzen
Contact
Tecopor BV
Houtzagerijstraat 22
5451 HZ Mill
Nederland

T 0485 - 470 185
F 0485 - 470 183
E-mail: info@tecopor.com